Design

Design

Op het gebied van grafische vormgeving en DTP staan wij ons mannetje. Zo zijn wij in staat om een krant, brochure, folder of magazine met zowel redactie, foto’s en advertenties drukklaar aan te leveren. U hebt er geen omkijken naar. Ook voor uw advertentie, logo ontwerp en logo restyling en webdesign kunt u bij ons aankloppen.

Promotie

HP Media levert alles op het gebied van reclameproducten, promotieartikelen en relatiegeschenken. Van balpennen, bedrukte T-shirts tot rol banners en aanstekers en billboards. Van ontwerp tot eindproduct.

Print

Hebt u flyers, folders of een glossy magazine nodig voor uw promotie activiteiten? HP Media verzorgt de volledige productie vanaf ontwerp, druk tot distributie.
Wij maken dan ook het ontwerp voor u met het materiaal dat u aanlevert. Scherp geprijsd, makkelijk, snel en professioneel.

Marketing

HP Media helpt u bij het aantrekken van nieuwe klanten en het creatief en effectief benaderen van uw doelgroepen. Wij bedenken en ondersteunen u bij het opzetten van een doeltreffende marketing strategie. Van idee tot uitvoering.

Communicatie

Wij zorgen door effectieve communicatie ervoor dat u nieuw klanten aantrekt en bestaande klanten aan u bindt. Dat doen wij door optimaal gebruik te maken van social media of het bedenken en uitvoeren van reclamecampagnes
(audio, video, print, brochures, e-mailcampagnes).

Sales

U wilt voor uw onderneming meer omzet, betere resultaten? Uw antwoord hierop is ongetwijfeld ‘ja’. HP Media geeft u de mankracht en de tools om het hoogste rendement te halen uit uw marketing & sales activiteiten. HP Media biedt u professionele sales support: effectief, flexibel en betaalbaar.